DOBOT M1

Rázz kezet a jövővel!

Kollaboratív SCARA robot kar

A DOBOT M1 egy költséghatékony intelligens robot kar könnyű iparra tervezve, magas precizitással, alkalmazási területek és funkciók széles választékával, valamint másodlagos fejlesztéssel. Az M1 képes több gyártási folyamatot ellátni, mint például forrasztás, válogatás képi felismeréssel és PCB plug-innel az ideális, intelligens, egyedi ipari rendszer kialakításáért.

Árajánlathoz kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot!
 

 

Moduláris design, kimagasló rugalmasság

A hardveres kitek moduláris kialakításának köszönhetően egyszerű az összeszerelés és telepítés. A felhasználók különböző modulok közül választhatnak a feladataik elvégzéséhez vagy tanítási igényeiknek megfelelően, ezáltal fejleszthetik készségeiket és jobban megismerhetik az M1 alapvető tudását.
 

Másodlagos fejlesztés, erős bővíthetőség

Számos bővíthető felület érhető el a másodlagos fejlesztés támogatására. Egy szuper nyitott ROS platformra lett kifejlesztve, hogy a diákok képzelőereje egy magasabb szintre kerülhessen.
 

Hatékony automatikus navigáció és vezérlés

Az M1 a környezetérzékeléssel, pontos letérképezéssel, pozicionálással és navigációval, biztonságos anyagkerüléssel, többpontos körözéssel és egyéb intelligens robot funkciók együttes erejével effektív, akár széles tartományú anyagmozgatásban is.
 

Bőséges oktatási segédanyagok

Az olyan oktató modulok, mint az alap feladatkövetés, útvonaltervezés, objektumszállítás és a Dobot Robot Vision Kit hozzájárulnak ahhoz, hogy az ipari robotok kezeléshez való tudás lépésről lépésre megszerezhető legyen.

1 db M1 robot kar
1 db AC kábel
1 db DC kábel
1 db hálózati adapter
1 db 4 pin csatlakozó
1 db vészmegállító gomb
1 db DB9 soros kábel
1 db hálózati kábel
Csavarok és imbusz kulcs.