DOBOT Basic AI Suite

Rázz kezet a jövővel!

Belépő szintű tanuló kit mesterséges intelligenciához

Egy belépő szintű M.I. oktató kit, amely Arduino Mega 2560 vezérlő panelt, LED visszajelzőt, joystick-ot, kapcsoló gombot, hang- és képfelismerő modult tartalmaz.
Bőséges mennyiségű tanfolyam érhető el gyermekek számára, hogy hamar rá tudjanak érezni a robot programozására, irányítására, a M.I. alapjaira, majd megérthessék, támogathassák és művelhessék a nyílt forráskódú kreatív kultúrát!
 
 

 

Fedezze fel a gépi intelligencia és az ember közti kapcsolatot

Az elektronikus modulok közé tartozik a programozható vezérlő egység, különböző szenzorok, és a hang- és képi felismerés. A fények és a DOBOT Magician a joystick gombjaival és hangvezérlés által irányíthatók, könnyűvé téve a gyermekek számára a mesterséges intelligencia felfedezését.
 

Szórakoztató elektronikus gyártás projektalapú tanulással

A diákok számos tanítási demókkal lépésről lépésre tanulhatnak az interaktív eszközökről, a különböző érzékelőkről, vezérlők működtetéséről és eszközök visszajelzéseiről. A rugalmas tanulás és a játékos kísérletezés rengeteg szórakozással jár!
 

Smartly Play technológia nyílt forráskódú elektronikus platformon

A tanulmányokra összpontosító nyílt forráskódú platform platform kompatibilis Mixly-vel, az Arduino-val kapcsolatos periférikus szenzorokkal, valamint támogatja a másodlagos fejlesztést, Arduino által van irányítva.
 

A kreatív, alkotói gondolkodásmód támogatása

Egy DOBOT távvezérlő programozásával a gyermekek rálátást nyernek az áramkörök működésére, maga a programozás folyamatára és elképzeléseiket is egyszerűbben válthatják valóra.
  • 1 db DfRduino mega2560 V3 (kompatibilis: Arduino mega 2560)
  • 1 db Pixy CUMcam5
  • 1 db digitális gomb modul
  • 1 db LED modul
  • 1 db joystick
  • 1 db hang modul (angol nyelvű)