DOBOT Magician

Könnyű, intelligens gyakorló robotkar – Egy „minden az egyben” STEAM oktatási platform

ÉRDEKEL VIDEO

Mi is az a DOBOT Magician?

A DOBOT Magician egy multifunkcionális precíziós asztali robotkar gyakorlati oktatáshoz, továbbképzéshez. Különböző végszerszámokkal telepítve a DOBOT Magician érdekes funkciókat valósíthat meg, mint például 3D nyomtatás, lézergravírozás, írás vagy éppen rajz, de még gyártósor szimuláció is. Támogatja a másodlagos fejlesztést 13 bővíthető interfész és több mint 20 programozási nyelv segítségével, ami ténylegesen korlátozás nélkül növeli a kreativitását és a fantáziáját.
A hardver tervezés és a szoftver alkalmazás kiváló együtt állásának köszönhetően a DOBOT Magician elnyerte a CES 2018 Innovation Award és az iF DESIGN AWARD 2018 díjakat

MAGAS MINŐSÉGI SZABVÁNYOK SZERINT KÉSZÍTVE

A DOBOT Magician olyan nemzetközi szabványoknak felel meg, mint a CE, RoHS, ERP, FCC, KC, PSE, TELEC stb.

360° nézet

GYAKORLATI TAPASZTALAT MINDENKI SZÁMÁRA

A DOBOT Magician olcsó, kis méretű és egyszerűen kezelhető, amely lehetővé teszi minden hallgató számára, hogy saját maga gyakoroljon. Drámai módon javítja a tanítás és tanulás hatékonyságát. Programozással, Applikációval, Bluetooth-al, WiFi-n keresztül, egérrel és más eszközökkel is kontrollálható, vezérelhető.

TOVÁBBI FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉG

A DOBOT Magician kompatibilis a felhasználói alkalmazások fejlesztése érdekében 13 I/O portjával, az API-val, kiadott protokollokkal. Számos programozási metódussal fejleszthető, mint ROS, PLC, Microcontroller vagy Arduino.

MULTI- ROBOT MŰKÖDTETÉS

Egyszerre akár több DOBOT Magician-t is vezérelhet ugyanarról az eszközről, azokat együttműködésre bírva.

KOMBINÁCIÓS LEHETŐSÉGEK, TANANYAGOK

A DOBOT Magician számos kiegészítővel kompatibilis, például a lineáris sínkészlettel, a szállítószalag készlettel, a vizuális készlettel vagy éppen a lánctalpas szállítóval, hogy különböző képzési projekteket lehessen kialakítani. Sőt, többféle alkalmazás és képzési tanterv is rendelkezésre áll. Nyílt platform a robotoktatás számára, például Industrial 4.0, Automation, PLC stb.

KÖLTSÉGHATÉKONY ROBOTKAR GYAKORLATI KÉPZÉSEKHEZ

Versenyképes áron a DOBOT Magician 0,2 mm-es feladat ismétlési pontossággal rendelkezik, amellyel szinte minden valódi gyártásbeli robot alkalmazást képes szimulálni.
7-1

Robotikai Tréningek Egyetemek, technikai szakképző intézmények

7-2

STEM OktatásÁltalános és középiskolai felhasználás

7-3

MűhelygyakorlatokGyártás, Fab Lab

7-4

Megjött!Rázz kezet a jövővel

A DOBOT Magician-t már számos intézményben sikeresen alkalmazták, mint a Tsinghua és Shandong Egyetemek, a Sydney Műszaki Egyetemen és még sok más olyan vállalkozásban, mint például a Volkswagen AG, az Alibaba, vagy a Tencent.
Kiemelkedő teljesítménye mind a hardver, mint a szoftver vonatkozásában kiérdemelte CES 2018 Innovációs Díjat, az iF DESIGN AWARD 2018, a Red Dot Design Award 2018 és a 2017 Red Star Design Award díjakat.

ACCESSORIES

 • a1

  Conveyor Belt Kit (Simplest Mini Production Line)

  The Conveyor Kit for Dobot Magician makes you have a complete production line simulation. Conveyor belt with adjustable speed, distance and color sensor,combined with the powerfuland programmable Dobot Magician, these are the ideal essentials for you to create a highly effective simulated production line, or even to apply to actual factory scenes.
 • a2

  Sliding Rail Kit (Make Your Robot Go Further)

  1 more meter working range brings you endless possibilities!With the sliding rail kit, the working space of Dobot Magician can be fully extended. It can do large-scale tasks, such as long-distance picking and placing, a large range of writing, drawing or laser engraving.
 • a3

  Robot Vision Kit (Eyes For The Robot)

  The Robot Vision Kit provides a basic set of hardware platform for robot vision system development. You can set up the vision kit with Dobot Magician and start to learn how to integrate vision system with robot automation system. With the system, you can also do some researches on vision, artificial intelligence algorithm-simulation, or develop vision based industrial applications.
DobotStudioV1.5.1
240 MB
Dobot Magician software for win7/8/10, includes Dobot driver. For detailed installation and instructions please download Dobot Magician User Manual-Tutorials.