JIMU Interaktív Robot Építő Készlet

A JIMU robot nem csak játék, de tanulás is egyben!A gyerekek a hagyományos építő játékok előnyei mellett a programozás és a robotika világát is megismerhetik saját fantáziájuk és ügyességük segítségével.A gyermekek szívesen töltik idejüket a robotok építésével és irányításával, miközben szinte észrevehetetlenül fejlesztik logikai és programozási képességeiket. Az interaktív játék egyszerre tanít a robotika alapjaira, fejleszti a kreativitást és szórakoztat. A JIMU robot 8 éves kortól bárkinek ideális választás.

A robotokat egy egyszerű és könnyen kezelhető grafikus felületen lehet építeni és irányítani. Az előre definiált karakterek összeszerelése roppant egyszerű: a programban lépésről lépésre követhető egy 3D-s grafika segítségével. A robotok mozgatása és a velük való játék is nagyon látványos, hiszen az okos eszközön előre összehangolt mozgásformák is kiválaszthatóak (mint például a tánc), de lehetőség van egyedi mozgáskombinációk programozására is. Kontroller módban a robot szabadon is irányítható. Ha valaki pedig ennél többre kíváncsi, akkor képernyőmód váltással megnézheti, hogy az felépített lényének a működése hogyan is néz ki szöveges, programozói nyelven.

JIMU. A FEJLESZTŐ JÁTÉKOK ÚJ GENERÁCIÓJA.

JIMU KARBOT

További részletek

JIMU TANKBOT

További részletek

JIMU EXPLORER

További részletek

JIMU INVERTOR

További részletek

JIMU MINI

A JIMU robot MINI készlet 3 különböző, előre megtervezett robot építését teszi lehetővé: kutya, bárány és strucc. A készlet lehetőséget nyújt, hogy képzelőerőnk segítségével saját teremtményeket alkothassunk, legyen az állat autó vagy bármilyen más forma.
További részletek

JIMU KARBOT

A Karbot egy kerekeken guruló JIMU robot, mely infravörös érzékelője segítségével képes a vonalkövetésre és az akadályok kikerülésére.
További részletek

JIMU TANKBOT

A JIMU Robot TankBot készletével kis lánctalpas robotsegédet építhetsz magadnak. Az ingyenesen letölthető JIMU Robot applikációban háromdimenziós, lépésenkénti segítséggel programozhatsz a lánctalpas TankBot hat finommotorikus mozgásra képes robot szervomotorjára.
További részletek

JIMU EXPLORER

A JIMU Robot Explorer készlet a robot építés és programozás elsajátításának egyik legjobb módja, 5 különböző, előre megtervezett robot építését teszi lehetővé: pingvin, T-Rex, rozmár, papagáj és humanoid robot. Az interaktív játék egyszerre tanít a robotika alapjaira, fejleszti a kreativitást és szórakoztat.
További részletek

JIMU INVERTOR

A JIMU robot Inventor készlet 6 különböző, előre megtervezett robot építését teszi lehetővé: farkas, imádkozó sáska, orrszarvú, elefánt, humanoid robot és zsiráf. Lehetőséget nyújt arra is, hogy képzelőerőnk segítségével saját teremtményeket alkothassunk, legyen az állat autó vagy bármilyen más forma.
További részletek

A SCRATCH PROGRAMOZÁS ALAPJÁN

Fel kell készítenünk a következő nemzedéket a robotizáció és automatizáció által megváltozott világra. Ehhez a digitális készségek oktatását a tanulási folyamat, a gyermekek készségeinek fejlesztése és a mindennapok részévé kell tenni.

A Scratch egy vizuális programozási nyelv, mely kifejezetten gyerekek (8-18 éves korosztály) számára fejlesztett programozási környezet. A JIMU Robotok lehetővé teszik, hogy a gyerekek már fiatal korukban megismerjék és elsajátítsák a programozás alapjait. A Scratch-et elsősorban oktatási célokra fejlesztették és mára már világszerte sok országban használják az iskolai oktatásban.

JIMU robotok általános jellemzői


3D SZERELÉSI ÚTMUTATÓ
A 3D grafikai útmutató animált illusztrációk segítségével vezet végig a robot összeszerelés lépésein, így a gyerekek könnyebben tanulják meg a robot építési technikát

INGYENES APPLIKÁCIÓS VEZÉRLÉS ÉS PROGRAMOZÁS
Saját készítésű robotod mozgása egyszerűen programozható az ingyenes applikációval

BML FUNKCIÓ (BEÁLLÍTÁS, MENTÉS, LEJÁTSZÁS)
Élvezd ki az előre programozott mozdulatokat, vagy hozz létre saját koreográfiát a robot testhelyzetét beállítva, felvéve, majd a mozdulatokat visszajátszva

DIGITÁLIS ROBOT SZERVOMOTOROK
A saját fejlesztésű, erős nyomatékkal rendelkező és ultra precíz szervomotor életszerű mozgást kölcsönöz a robotnak

NYÍLT FORRÁSKÓDÚ SZOFTVER ÉS HARDVER
A JIMU Robot szoftver és hardver nyílt forráskóddal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a alkotásaidat és tapasztalataidat megoszd a világ bármely részén élő másik robot építővel

JIMU KÖZÖSSÉG
A JIMU Robot közösségi portálján feltöltheted és megoszthatod a robotod kalandjairól készült fényképeket és videókat

PRAKTIKUS KIALAKÍTÁS
A szerszámok nélkül összeilleszthető elemekkel a sablonokat követve vagy saját ötleteid alapján is megépítheted a robotodat

KÖRNYEZETBARÁT
JIMU robotok biztonságos, tartós és környezetbarát anyagokból készülnek