JIMU BUZZBOT&MUZZBOT készlet

A JIMU BUZZBOT&MUZZBOT robotépítő készlet a kedves és vicces BuzzBottal és huskyjával, MuzzBottal egy kezdő szintű összeállítás a JIMU családon belül. A készlet 260 elemet tartalmaz, többek közt 1db vezérlőt és 6db szervót. Mindebből egyszerre két eltérő karakterű és képességű robot állítható össze a gyári leírás alapján, BuzzBot és MuzzBot, de természetesen csak a képzelet szab határt, hiszen a JIMU elemei más népszerű építőjátékokhoz hasonlóan bárhogyan összeépíthetőek. A BUZZBOT&MUZZBOT készlet fantasztikus fejlesztő játék és remek szórakozás, amit csak fokoz lenyűgöző minősége és professzionális kivitele. A megépített robotok egy telefonra telepíthető appon keresztül irányíthatóak, mely a fejlett STEM applikációs programozáson alapul.

TÖLTSD LE INNEN A JIMU APPLIKÁCIÓT

 
 

JIMU BUZZBOT&MUZZBOT robotépítő készlet jellemzői

3D SZERELÉSI ÚTMUTATÓ
A 3D grafikai útmutató animált illusztrációk segítségével vezet végig a robot összeszerelés lépésein, így a gyerekek könnyebben tanulják meg a robot építési technikát.

INGYENES APPLIKÁCIÓS VEZÉRLÉS ÉS PROGRAMOZÁS
Saját készítésű robotod mozgása egyszerűen programozható az ingyenes applikációval.

BML FUNKCIÓ (BEÁLLÍTÁS, MENTÉS, LEJÁTSZÁS)
Élvezd ki az előre programozott mozdulatokat, vagy hozz létre saját koreográfiát a robot testhelyzetét beállítva, felvéve, majd a mozdulatokat visszajátszva.

DIGITÁLIS ROBOT SZERVOMOTOROK
A saját fejlesztésű, erős nyomatékkal rendelkező és ultra precíz szervomotorok életszerű mozgást kölcsönöznek a robotnak.

NYÍLT FORRÁSKÓDÚ SZOFTVER ÉS HARDVER
A JIMU Robot szoftver és hardver nyílt forráskóddal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a alkotásaidat és tapasztalataidat megoszd a világ bármely részén élő másik robot építővel.

JIMU KÖZÖSSÉG
A JIMU Robot közösségi portálján feltöltheted és megoszthatod a robotod kalandjairól készült fényképeket és videókat

PRAKTIKUS KIALAKÍTÁS
A szerszámok nélkül összeilleszthető elemekkel a sablonokat követve vagy saját ötleteid alapján is megépítheted a robotodat.

KÖRNYEZETBARÁT
JIMU robotok biztonságos, tartós és környezetbarát anyagokból készülnek


A DOBOZ TARTALMA:

  • 260db összeilleszthető elem és csatlakozó
  • 6db robot szervomotor
  • Fő vezérlőpanel
  • Hosszú élettartamú, gyorsan feltölthető Li-ion akkumulátor
  • A töltéshez szükséges hálózati adapter
  • Ingyenes JIMU Robot alkalmazás