TUDNIVALÓK

HÁNY ÉVES KORTÓL AJÁNLOTT A HASZNÁLATA?

Az Iron Man MK50 robotot 3 évnél fiatalabbaknak nem szabad adni!

Az Iron Man MK50 robot 14 éven felülieknek ajánlott!

MILYEN KÉSZÜLÉKEK TÁMOGATJÁK AZ IRON MAN MK50 ROBOT MŰKÖDTETÉSÉT?

Az Iron Man MK50 robot társ alkalmazás iOS (APPLE) és Android opeerációs rendszerű okos eszközökhöz készült.

iOS operációs rendszerrel kapcsolatos igény: iOS11.0 vagy későbbi verziószám, ARKit szükséges a társ applikáció kiterjkesztett valóság (AR) képességek kihasználásához. Android operációs rendszerrel kapcsolatos igény: Android 7.0 vagy későbbi, ARCore ajánlott a legjobb AR képességek kihasználásához.

A legjobban támogatott készülékek:
Samsung Galaxy A5, A8+, S8, S9, S9+, Note 8
Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL
Huawei P20, P20 Pro
LG V30+, G6
iOS 

Elvárt minimum operációs rendszer verzió: 11.0

Támogatott készülékek:
iPhone 6S+  és jobb
iPad Pro és jobb
Minél nagyobb a képernyő, annál élvezetesebb a játék és a látvány!

HOGYAN KAPCSOLOM BE A ROBOTOT?

A robot nyakán hátul található kapcsoló felső állásában (I szimbólum) a a robot be van kapcsolva, az alsó állása (0 szimbólum) a kikapcsolt állapotot jelenti.

MI TÖRTÉNIK, HA BEKAPCSOLOM AZ IRON MAN ROBOTOT?

Minden alkalommal, amikor bekapcsolod az Iron Man MK50-es robotot, FRIDAY (Tony Stark mesterséges intelligencia asszisztense) lefuttat egy rendszer diagnosztikát majd jelzi: " MARK50 készen áll a kapcsolódásra, vagy egy protokol aktiválására" Innentől indíthatod az Iron Man MK50 társ applikációt hogy kapcsolódjon a páncélzathoz vagy hangos utasítást adhatsz neki az adottprotokol nevét kimondva.

Pld: Mondd: "Iron Guard" az Iron Guard protokol aktiválásához. (Figyelem, helyes angol kiejtés szükséges!)

MILYEN NYELVEKEN LEHET VEZÉRELNI AZ IRON MAN MK50 ROBOTOT?

Az Iron Man MK50 robot társ applikációja 9 nyelven kommunikál: angol, francia, spanyol, portugál, német, koreai, japán, kínai( tradicionális és egyszerűsített)

Az Iron Man Mk50 robot nem érti meg a magyar nyelvet és reagálni sem tud ezen.

Az Iron Man MK50 robot és a játékbeli mesterséges intelligencia asszisztensének (FRIDAY) hangját angol és kínai nyelvre lehet beállítani.

Figyelem: Az Iron Man Mk50 képességei közé tartozik, hogy kulcsszavakat képes megérteni. A kulcsszavak csak angol nyelvűek lehetnek.

Az IRON MAN MK50 ROBOT

ÚJRATÖLTHETŐEK A ROBOT AKKUMULÁTORAI?

Igen. A robot akkumulátorait egy USB energia forráshoz kell csatlakoztatni a robothoz adott micro USB kábellel.

HOGYAN TUDOM TÖLTENI A ROBOTOT?

Csatlakoztasd a hozzá kapott micro USB kábelt az Iron MAN Mk50 háta jobb oldalán található kinyitható csappantyú alatti micro USB aljzathoz.

Csatlakoztasd a kábel USB végét egy szabványos USB aljzathoz, vagy a számítógéped USB portjához. Megfelelő csatlakoztatáskor - és ha az akkumulátor nincs 100%-ra feltöltve, a roboton található micro USB aljzat melletti vörös LED fény kezd világítani. Teljes feltöltéskor a fény elalszik.

MENNYI AZ IRON MAN MK50 ÜZEMIDEJE?

A teljesen feltöltött akkumulátorral kb 1,5 óra

MENNYI IDŐRA VAN SZÜKSÉG AZ IRON MAN MK50 ROBOT FELTÖLTÉSÉRE?

Kb. egy órát vesz igénybe a feltöltés

AZ IRON MAN MK50 ROBOT AKKUMULÁTORA KIVEHETÓ, VAGY CSERÉLHETŐ?

Nem. Az akkumulátorok nem cserélhetőek!

Az akkumulátorok élettartamának meghosszabbítása érdekében olvassa el a cikkünket itt: muzix.hu/akkumulator

MILYEN MOZDULATOKRA KÉPES AZ IRON MAN MK50 ROBOT?

Az Iron Man MK50 robot 7 motorral rendelkezik, amelyek a következő mozgásokat teszik lehetővé: Fej: fel-le és kétoldali elmozdítása, karok: fel-le, repulsor tüzelés akciós állás, derék mozgatása: bal-jobb irányban séta: előre-hátra.

MILYEN FELÜLETEK A LEGALKALMASABBAK A ROBOT SÉTÁJÁHOZ?

Az Iron Man MK50 robot csúszos felületen (üveg, polírozott kövek, beton) vagy felgyűrődő terítőn nem tud rendesen mozogni.

MIT VÉGEZ AZ INFRAVÖRÖS ÉRZÉKELŐ?

Az infravörös érzékelők az Iron Man MK50 robot talpainak elejébe építve a visszavert infravörös sugárzást figyelik, melynek segítségével érzékelik az asztal, vagy felület szélét, megakadályozva a leesést. Amikor a robotod ilyet érzékel, megáll és több lépést tesz visszafelé.

VAN AZ IRON MAN MK50 ROBOTBAN HANGSZÓRÓ?

Igen. Az Iron Man MK50 hangszórót használ (a mellkasa közepébe építve) a dialógusok és hang hatások sugárzására, mint Tony Stark hangja, a saját hangod (amikor feltöltöd) és hang effektek.

FEL TUDJA NYITNI A ROBOT A SISAK ROSTÉLYÁT?

Bizonyos animált folyamatokban az Iron Man MK50 robot sisakrostélya automatikusan felnyílik és láthatóvá teszi a beépített LCD kijelzőn Tony Stark arcát, miközben viseli a páncélt.

A társ applikáció használata során egyedi videokat is készíthetsz a saját arcoddal, mintha az Iron Man páncél rajtad lenne!

KÉPES AZ IRON MAN MK50 ROBOTOM ÉRZÉKELNI A MOZGÁSOKAT?

Az Iron Man MK50 robotban található egy gyorsulás érzékelő, amely képes érzékelni saját testének nagyobb mozdulatait, ahogyan például előre-hátra, vagy oldalra mozog.

VAN AZ IRON MAN MK50 ROBOTBAN MIKROFON?

Igen. Mikrofon található a mellkasában, amely a környezet zajait és a parancsszavak érzékelését végzi.

HÁNY DARAB LED FÉNYFORRÁST TARTALMAZ A ROBOT?

At Iron Man MK50 robot 6 db a felhasználó által szabályozható LED -et tartalmaz. Szemek (fehér fény) Mellkas közepe (változtatható színű) Mellkas: a változó fényforrás széle körben (kék fény) A tenyerekben a repulsorok fénye (változtatható színű) Csizma sarok (kék fény) Talp sarok ( változtatható színű)

LEHET A FÉNYEKET VEZÉRELNI A ROBOTON?

Igen. A társ applikációban változtathatóak a fények hat ponton. (ki, -be kapcsolás és/vagy színek)

A MOBIL PARANCS protokol a főmenü protokollok (Protocols) részében a SMART COMMAND PROTOCOL opció kiválasztásával lehetséges.

Keresse meg a képernyő közepén a tartalom menü felett található 4 opció ikonját, és válassza ki az utolsó ikont, amely egy izzót (villanykörte) mintáz. A vezérlők segítségével állítsa be a robot LED-es fény mintáját.

HOGYAN TUDOM AKTUALIZÁLNI A ROBOT SZOFTVERÉT?

Esetenként új funkciók vagy tartalmak lesznek elérhetők az Iron Man MK50 Robot számára. Ha a robotodat bármikor frissíteni kell, akkor a társ alkalmazás (applikáció) figyelmeztetni fog, amikor éppen elindítod és csatlakozol a robotodhoz.

A robot frissítése előtt fontos, hogy csatlakoztasd a robotot egy áramforráshoz, hogy a frissítési folyamat ne szakadjon meg az esetlegesen alacsony töltöttségi állapot miatt. Győződjön meg róla, hogy az intelligens eszköze (telefon, tablet) a lehető legközelebb van a robotjához, amíg a frissítés tart.  Mást nem kell tennie,  a frissítési folyamat automatikusan megtörténik.

HOGYAN LEHET RESETELNI AZ IRON MAN MK50 ROBOTOT? (RESET = ALAPHELYZETBE VISSZAÁLLÍTANI, A BEÁLLÍTÁSOK ELFELEJTETÉSÉVEL)

A teljes újraindításhoz az alábbi lépéseket kell végrehajtania:

Amíg a robot ki van kapcsolva, nyomja meg és tartsa lenyomva a RESET gombot a robot bal oldali lapockánál elhelyezkedő fedett nyílásban.

A RESET gombot lenyomva tartva kapcsolja be a robotot. Amikor FRIDAY (női hang)  elkezd beszélni a robotról, engedje el a RESET gombot.

FRIDAY (női hang) utasítani fogja, hogy nyomja meg újra a RESET gombot, hogy befejezze a visszaállítást, vagy ne tegyen lépéseket további 5 másodperig a visszaállítás törléséhez.

MI TÖRTÉNIK, AMIKOR RESETELEM (VISSZAÁLLÍTOM) A ROBOTOT?

Az Ön személyes videó- és hangfelvételeit az Iron Man MK50 robot a memóriájában tárolja. Az Iron Man MK50 Robot visszaállítása törli az összes tartalmat és eltávolítja azt a robotból. Ekkor az okostelefonnal való kapcsolatot is újra kellhet konfigurálni.

VÍZÁLLÓ AZ IRON MAN MK50 ROBOT?

NEM!

Kerülni kell a vízzel való mindennemű érintkezést, a meghibásodás megelőzése érdekében.
Vízkár kizárja a garanciát!

AZ IRON MAN MK50 ROBOT KAPCSOLÓDÁSA EGY ESZKÖZHÖZ

HOGYAN KAPCSOLHATOM ÖSSZE AZ IRON MAN MK50 ROBOTOT A TÁRS ALKALMAZÁSSAL, (APPLIKÁCIÓVAL)

Miután az alkalmazás letöltésre került az adott eszközre, az Iron Man MK50 Robot Bluetooth-on keresztül csatlakozik a társalkalmazáshoz. A megfelelő csatlakoztatáshoz győződj meg arról, hogy az intelligens eszköz Bluetooth-funkciója aktív, és hogy a készülék kellően közel van a robothoz, majd indítsd el a társalkalmazást. A robot automatikusan csatlakozik.

WI-FI VAGY INTERNET KAPCSOLAT SZÜKSÉGES AZ IRON MAN MK50 ROBOTHOZ?

NEM!

NEM. A robot Bluetooth Low Energy kapcsolattal működik és kapcsolódik az applikációhoz és teljes értékű játékot/felhasználás kínál Internet kapcsolat nélkül is.

Megjegyzés: A  robot regisztrációja és a bővített súgó alkalmazása igényelheti, hogy az okos eszközöd csatlakozzon az Internethez, WiFi-n, vagy mobil adatkommunikáción keresztül. Ezek a funkciók azonban nem szükségesek a robot használatához!

Az IRON MAN MK 50 ROBOT NEM REAGÁL, AMIKOR KAPCSOLATBA LÉPÜNK AZ ALKALMAZÁSSAL. HOGYAN ORVOSOLHATÓ EZ A PROBLÉMA?

Ha az Iron Man MK50 Robot nem reagál a társalkalmazásban, akkor valószínűleg NEM csatlakozik az intelligens készülékedhez Bluetooth-on keresztül, vagy ideiglenesen elvesztette a kapcsolatot az alkalmazással. A robot és az alkalmazás megfelelő csatlakoztatásához tedd a következőket:

Ellenőrizd, hogy fel van-e töltve az okos eszköze és a robot akkumulátora

Ellenőrizd, hogy az okos eszközének Bluetooth kapcsolata AKTÍV és/vagy bekapcsolt állapotban van

Kapcsold be az Iron Man MK50 robotot és várj FRIDAY (Tony STark mesterséges intelligencia asszisztense) hangjára, melyben jelzi, hogy " a MARK50  készen áll a csatlakoztatásra vagy egy protokoll aktiválására. ( angolul: "MARK50 is ready to connect or activate a protocol.")

Tartsd okos eszközödet a lehető legközelebb a robothoz, hogy biztos lehess az erős kapcsolatban. Tarts legfeljebb 1m távolságot akkor, ha kapcsolódási probléma megodására törekszel. 

Indítsd el az MK50 társalkalmazást a (applikációt). A robot automatikusan kapcsolódni fog.

HASZNÁLOM AZ ALKALMAZÁST ÉS A ROBOTOT, DE  A ROBOT NEM REAGÁL. MIT KELL TENNEM?

Ha az alkalmazás fut, de a robot nem válaszol, valószínűleg az alábbi okok valamelyikének köszönhető:

Az intelligens eszközt ( okostelefon, tablet) a hatótávolságon kívülre vitted. Az Iron Man MK50 robot és az alkalmazás Bluetooth-on keresztül csatlakozik. Ez a kapcsolat akkor fog működni, tökéletesen, ha a robot és az eszköz 1 m távolságon belül maradnak egymástól. Ha túl messzire távolodsz, a kapcsolat elveszhet. Megoldás: Vidd a készüléket a robothoz közelebb.

Másik lehetséges ok:  inaktív voltál. Energiamegtakarítás érdekében az Iron Man robot néhány perc inaktivitást követően először készenléti állapotba kerül, majd végül teljesen kikapcsol. Ebben az állapotban a robot nem tud kommunikálni az alkalmazással.
Megoldás: A robot készenlétből való felébresztéséhez csak tedd a tenyered a fejére, a felébresztő szenzor felébreszti. Amennyiben a robot már kikapcsolt, akkor a főkapcsolóval kapcsold ki, majd újra be.

A társ alkalmazás (applikáció) kapcsolatot vesztett. Amennyiben az appplikációból más applikációba vagy funkcióba lépsz, - például telefonhívást fogadsz -, a robot nem lesz képes kommunikálni vele. Megoldás: A robot automatikusan újra kapcsolódik, ha visszatérsz az applikációhoz.

Ha ezek bármelyike bekövetkezik, az alkalmazásnak kezelnie kell az állapotot, és automatikusan újra csatlakoznia kell, amikor erre képes. Abban az esetben azonban, ha az alkalmazás mégsem tud újracsatlakozni, zárd be az alkalmazást, és indítd újra. A robot automatikusan újra csatlakozik. Ha továbbra is problémáid lennének az Iron Man MK50 robotoddal, kérjük, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz a ironman.service@ubtrobot.com címen.

TUDOK MÁS KÉSZÜLÉKHEZ IS KAPCSOLÓDNI AZON KÍVÜL, AMELYHEZ MÁR MEGTEREMTETTEM A KAPCSOLATOT?

IGEN. Kapcsolódhatsz tetszőleges számú okos eszközhöz, ha követed az alábbiakat:

Töltsd le az Iron Man MK50 társ alkalmazást (applikációt) a kiválasztott készülékre.

Kapcsold be a robotot, indítsd el az alkalmazást az új eszközön.

Várj, míg a robot csatlakozik Bluetooth-on keresztül, majd add meg a 4 számjegyű kódod, amelyet a robot első csatlakozásakor megadtál.

Mostantól tudod ezt az eszközt is használni és az Iron Man MK50 robotot irányítani.

TUD A ROBOT EGYIDŐBEN EGYSZERRE TÖBB OKOS KÉSZÜLÉKHEZ IS KAPCSOLÓDNI?

NEM. Egyszerre csak egy készülékhez kapcsolódhat. Mindazonáltal, a 4 számjegyű titkos kódot használva, amelyet a beállítás során adtál meg elérheted egyedi tartalmaidat bármilyen eszközön, nem csak azon, amelyen létrehoztad.

MI TÖRTÉNIK, HA ELFELEJTEM A 4 SZÁMJEGYŰ KÓDOMAT?

A jelszavad titkosan tartja az egyedileg létrehozott  felhasználói tartalmat amelyet a robotra feltöltöttél. Csak akkor érhető el, ha tudod a kódot. Ezért tartsd biztonságos helyen és csak azzal oszd meg, akiben megbízol. Ha elfelejtetted a 4-jegyű jelszót, akkor nem tudsz hozzáférni a robothoz bármely olyan eszközön, amely nem a robot beállításához használtál. Ha valamilyen oknál fogva egy másik eszközt szeretnél használni a robot használatához, újra be kell állítanod a robotot.

Három sikertelen kódbevitelt követően, az Iron Man Mk50 robot társ alkalmazása (applikációja) automatikusan az új jelszó létrehozása menüpontjhoz ugrik.

MIT CSINÁL A ROBOT, AMIKOR NEM KAPCSOLÓDIK AZ ALKALMAZÁSHOZ?

Miközben az Iron Man MK50 robot várja a társ alkalmazáshoz való csatlakozást, időnként reagál, amikor egy hangot hall, amikor a helyiség fényszintje megváltozik, vagy amikor felvetted és mozgatod. Ezen túlmenően mindaddig, amíg az Iron Man MK50 robot nem csatlakozik aktívan az intelligens eszköz interfészhez (az alkalmazáshoz), hangosan jelezheti bármely mentett protokoll nevét, hogy aktiváld. Tipp: Mondd: "Iron Guard!" és ezzel aktiválod az Iron Guard protokollt.

MOBIL PARANCS PROTOKOLL (MOBILE COMMAND PROTOCOL)

MI AZ A MOBIL PARANCS PROTOKOLL?

A Mobile Command Protocol "aktiválható" a főmenüből a PROTOCOLS kiválasztásával, majd a SMART COMMAND PROTOCOL opció kiválasztásával: A Mobile Command felhasználói felületét az Iron Man robot közvetlen "távirányítójaként" használhatod.

A képernyő jobb és bal oldalán lévő mozgásvezérlők segítségével a következő lépéseket tehetjük: Előre haladás, hátrafelé haladás, jobbra / balra forgás, a robot derékának jobbra / balra forgatása, a robot fejének jobbra / balra forgatása, mindkét kar felemelése, leengedése, a karok  "tűz" pozícióba történő mozgatása, be- és kioldás, REPULSOR "tüzelés" animáció és hangeffekt aktiválása (amikor a karok "tűz" helyzetben vannak).

A képernyő középső részén található tartalommenü segítségével aktiválhatod az előre elkészített animációkat az ACTIONS, vagy indíthatod el az AUDIO felvételeket (Tony Stark hangjaként , vagy sajátodon), nyithatod fel a sisak rostélyt és játszhatsz le VIDEO-kat (Stark vagy önmagad) és vezérelheted a robot LED-jeit.

IRON GUARD PROTOCOL / VAS VÉDELM PROTOKOLL

MI AZ AZ IRON GUARD PROTOCOL?/ VAS VÉDELEM PROTOKOLL?

Az Iron Guard protokoll "aktiválható" a főmenüből a PROTOCOLS kiválasztásával, majd az IRON GUARD PROTOCOL opció kiválasztásával.

A Mobile Command felhasználói felülete animált választ ad a robot mindhárom érzékelőjéhez: hang, fény és mozgás.

Amikor a Guard Mode (védelmező mód) aktiválva van, a robot elkezdi figyelni érzékelőit. Az érzékelő aktiválásakor az adott érzékelő által választott választ a robot adja. ( például egyedi válaszodat felvéve szólhat a szobába behatolóhoz) A Guard Mode aktiválása után a robot továbbra is figyelemmel kíséri az érzékelőit, amíg a Guard mód kikapcsolásra nem kerül.

A GUARD módból való kilépéhez csak fedd le a tenyereddel a robot fejét. (érzékelő aktiválása)

CUSTOM PROTOCOLS / EGYEDI PROTOKOLLOK

MI AZ A CUSTOM PROTOCOLS? ( EGYEDI PROTOKOLL)

A Custom Protocols (EGYEDI PROTOKOLLOK) aktiválhatóak a PROTOCOLS kiválasztásával a főmenüből, majd a CUSTOM PROTOCOL opció kiválasztásával.

MENNYI EGYEDI PROTOKOLLT TUDOK ELMENTENI A ROBOTOMON?

Összesen négy egyedi protokollt készíthetsz és tölthetsz fel az Iron Man MK50 robotra. Mindegyik az alábbi nevek egyike alá menthető el: "Patriot, Shellhead, Gamma és House Party"

KAPCSOLÓDVA KELL LENNEM AZ ALKALMAZÁSHOZ, HOGY AZ EGYEDI  PROTOKOLLOKAT ELINDÍTHASSAM?

NEM. Amikor az Iron Man MK50 nem kapcsolódik az alkalmazáshoz, az egyedi protokollokat akkor is el tudod indítani hangvezérléssel. Egyszerűen mondd ki hangosan az egyedi protokoll nevét és az elindul. Pld. mondd: PATRIOT, hogy aktiváld a Patriot név alá mentett egyedi protokollodat. (Figyelj a helyes angol kiejtésre!)

KAPCSOLÓDVA KELL LENNEM AZ ALKALMAZÁSHOZ, HOGY A ROBOTOT GUARD MÓDBA KAPCSOLJAM?

NEM. Amikor az Iron Man MK50 nem kapcsolódik az alkalmazáshoz, be tudsz lépni a GUARD protokolba egyszerűen, az "IRON GUARD" parancs hangos kimondásával. (Figyelj a helyes angol kiejtésre!)

Az IRON MAN MK50 ROBOT SZEMEI KI-, ÉS BEKAPCSOLVA VILÁGÍTANAK (VILLOGNAK) DE NEM CSINÁL SEMMIT SEM. MIT TEGYEK?

Ha az Iron Man MK50 Robot szemei ismétlődően villognak, akkor a robot "Iron Guard" módban van. A Guard módból való kilépéshez tedd a tenyered a robot fejének tetejére. Ezzel aktiválod az érzékelőt.

EGYEDI TARTALOM ELŐÁLLÍTÁSA

HOGYAN TUDOM AZ ARCOMAT MEGJELENÍTENI, AMIKOR A SISAK KINYÍLIK?

A Mobile Command, az Iron Guard és az Custom Protocol funkciókkal való interakció során a felhasználóknak számos lehetőségük van az arcuk videóinak rögzítésére és megjelenítésére. Ezzel amikor az Iron Man MK50 Robot sisak rostélya megnyílik, a te arcod lesz ott és ezzel te lehetsz Tony Stark a SZUPERHŐS. Ezeket a lehetőségeket videokamera ikon jelöli.

Csak érintsd meg a tartalomgomb melletti ikont, hogy elindítsd a videofelvételi képernyőt, ahol 4 másodperces arcfelvételt készíthetsz  hanggal együtt!

A rögzítés képernyőn található pipa megérintésével feltölti a videotartalmat a robotjához, és társítja azt a tartalomgombhoz. Ezt követően bármikor indíthatod a videót a roboton amikor megérinted ezt a "tartalom"  gombot.

TUDOM VÁLTOZTATNI A VIDEOT VAGY A HANGOT AMIT MÁR FELTÖLTÖTTEM A ROBOTRA?

Az audio- és videotartalmat nem lehet egyedileg törölni; mindazonáltal a videokamera vagy a mikrofon ikon ismételt megérintésével megjelenik a videó / audió felvétel képernyő, és lehetővé teszi a tartalom lecserélésére

Amennyiben az összes addig előállított egyedi tartalmat törölni szeretnéd a robotról, egyszerűbb, ha a RESET funkciót használod.

MINDAZOK AZ EGYEDI TARTALMAK, AMIKET FELTÖLTÖK A ROBOTRA BIZTONSÁGBAN VANNAK?

IGEN. A robotra feltöltött összes egyéni videó- és hangtartalom a 4-jegyű jelszóval van ellátva, amelyet a készülék beállításakor kellett megadnod.  Ahhoz, hogy egy új eszközt használhass a robotodhoz és a már feltöltött egyedi tartalmak megtekintéséhez, a 4-jegyű jelszavadat az új eszközön meg kell adni!

AZ EGYEDI TARTALMAIMFELTÖLTÉSRE KERÜLNEK AZ INTERNETRE?

NEM! Semmilyen tartalom, amit készítesz, vagy feltöltesz, nem kerül fel az Internetre ( avagy felhőbe). A tartalmaid kizárólag a személyes robotodon lesznek elérhetőek, a 4 jegyű kódod megadását követően.

KITERJESZTETT VALÓSÁG ( AR) JÁTÉK

VAN AZ IRON MAN MK50 ROBOTBAN KITERJESZTETT VALÓSÁG JÁTÉK?

IGEN! A társ alkalmazás egy interaktív AR funkcióval rendelkező applikáció, amely lehetővé teszi, hogy az MK50 Iron Man páncélzatát teszteld  harci nano-drónokkal szemben egy kiterjesztett valóságban, harci szimulátorban. A felhasználóknak ki kell nyitniuk és frissíteniük kell a "Starktech-et" azzal, hogy folytatják a játékot egyre magasabb szinteken és megküzdenek a különböző nano drone ellenségekkel, amelyek mindegyike egyedülálló harci képességekkel rendelkezik több tucatnyi hullámban érkezve, a nagy energiájú AR játékokban.

MI AZ A KITERJESZTETT VALÓSÁG  KÖVETŐ SZŐNYEG ÉS MIÉRT VAN RÁ SZÜKSÉG?

Ahhoz, hogy beléphess az Iron Man MK50 applikáció  kiterjesztett valóságába, szükséged van az Iron Man MK50 AR "nyomkövető szőnyegre". Ez megtalálható a robot csomagolásban, az Iron Man Robot MK Robot bal oldalán összetekerve. Állítsd rá a robotot, a talp lenyomatnak megfelelően.

Számos AR-játékban és eszköz esetén, egy  speciálisan kialakított kép lehetővé teszi, hogy a készülék megfelelően tájékozódjon,  képes legyen megjeleníteni kiterjesztett valóság környezetet és mindent, amit az tartalmaz. Ha elvesztenéd, vagy megsemmisülne ez a nyomkövető AR matrica,  akkor nyomtathatsz egy szabványos színes nyomtatóval, amely képes nyomtatni "Letter" méretben (20,32 x 27,94 cm) Új AR nyomkövetési kép nyomtatásához látogass el erre a linkre és kövesd az utasításokat: https://store.ubtrobot.com/ironman.

A KITERJESZTETT VALÓSÁG KÉP NEM LÁTSZIK MEGFELELŐEN. MIT TEHETEK?

Ha az AR világkörnyezet helytelenül jelenik meg (például úgy tűnik, hogy megdől, vibrál, vagy villog), a készülék elveszíti azon képességét, hogy nyomon tudja követni a "játék világ" tájolását. A követés visszaszerzéséhez állítsd úgy eszközöd kameráját, hogy láthassa a nyomkövető szőnyeget és a robotot és tartsd stabilan, amíg a nyomkövetés vissza nem áll. Csak egy rövid pillanatra van szükség.

AR MÓDBAN VALÓ JÁTÉK KÖZBEN AZT MONDJA, HOGY "TRACKING WAS LOST" /A KÖVETÉS ELVESZETT"  MIT TEGYEK?

A kiterjesztett valóságra képes különböző intelligens eszközök különböző szintű képességekkel rendelkeznek; és még a legmagasabb szintű eszközök is elveszíthetik a nyomon követést az AR lejátszása során számos okból. A követés visszanyerése nagyon egyszerű - csak mozdulj közel a robothoz, és az intelligens eszközt közvetlenül a nyomkövető szőnyegre irányítsd, és tartsd ott addig, amíg a nyomkövetés vissza nem áll. Csak egy rövid pillanatra lehet szükség.

TOVÁBBI HIBAKERESÉS

A ROBOT SISAKROSTÉLYA NYITOTT POZÍCIÓBAN MARADT. MIT TEGYEK?

Az Iron Man MK50 Robot sisakrostélya megsérülésének, eltörésének elkerülése érdekében SOHA ne próbáld meg kényszeríteni a sisakját. A probléma kijavításához kapcsold ki az Iron Man robotod, a főkapcsolójával. Miután kikapcsoltad, csak kapcsold be ismét. A sisak automatikusan visszaáll.