ALPHA 1E – MÉG TÖKÉLETESEBB TÁRS

Az Alpha 1E, vagyis EBOT az Alpha robotcsalád legújabb, legfejlettebb és legnagyobb tudású tagja. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően az Alpha 1 EBOT bár külsőleg nagyon hasonlít elődjére, az 1PRO-ra, de tudását tekintve szinte teljesen új modell. Új érzékelői és giroszkópja révén képességei új távlatokat nyitnak, miközben számítástechnikai összetevői is jelentősen erősödtek. Mégis, talán legizgalmasabb új tulajdonsága, hogy - angol nyelven - képes hangparancsok végrehajtására, válaszok adáésára. Emellett külön megvásárolható távirányító segítségével akár több tucat Alpha 1 EBOT is egyszerre irányítható. A nevében szereplő E betű az angol 'education' és 'entertainment' (oktatás és szórakoztatás) kifejezésekre is utal és a gyártó által eszközölt jelentős változtatások eredményeként még magasabb szinten meg is tud felelni kitűzött céljainak.

A LEGÚJABB FEJLESZTÉSEK

 • Infravörös távolságérzékelő a mellkasban
 • 3 tengelyes giroszkóp, melynek segítségével az Alpha 1E képes önállóan felállni
 • Gyorsabb processzor és jelentősen megnövelt RAM
 • Nagyobb akkumulátor
 • Az opcionálisan rendelhető Command távirányítóval akár 100 db Alpha 1E robot is irányítható egyszerre
 • A JÖVŐ ELKEZDŐDÖTT

  Játék és fejlesztés

  Gyermekeink digitális bennszülöttként már együtt nőnek fel az új technológiákkal, életük meghatározó részévé válik a digitalizáció és a robotika. Az emberi mozgást utánozó robotcsalád a programozási nyelv ismerete nélkül, intuitív módon segít elsajátítani az algoritmikus gondolkodást, akár már 8 éves kortól, amely a programozás "előszobája".

  FLEXIBILIS

  Akárcsak az emberi mozgás

  Az Alpha1E nemcsak lenyűgöző technikai csúcsteljesítmény,
  de elgondolkodtató, szórakoztató találmány az emberi mozgást utánozó robotcsalád, melynek intuitív programozási lehetősége egyaránt segíti a gyerekek és a felnőttek számítástechnikai affinitásának fejlesztését.

  ALPHA 1 EBOT

  • Továbbfejlesztett mozgás és szórakoztatás
  • Interakció hangokkal
  • Testre szabható tartalom
  • Applikációs vezérlés
  • Csoportos irányíthatóság
  • Blokk alapú és PC-s programozhatóság
  • Biztonságos és tartós anyaghasználat

  Akárcsak az emberi mozgás

  A „testtartás” algoritmus bevezetésének köszönhetően az Alpha 1 EBOT sétálás közben még emberibb hatást kelt. Az emberi testet utánzó formát 16 szervomotor mozgatja, melyek önálló IP címekkel rendelkeznek és az infravörös érzékelők, giroszkópok és más érzékelők adatszolgáltatásának összehangolásával olyan összetett mozgásokra is képesek, mint a fekvőtámasz, kézenállás, vagy akár a jóga, Kung-fu vagy hip-hop táncmozdulatok. Az 1 EBOT több - opcionálisan - beépíthető szenzorain keresztül „érzi” a környezetét és intelligensen alkalmazkodik, reagál egy-egy adott szituációra.

  Interakció hangokkal

  Az Alpha 1 EBOT immár valódi "robottárs", akivel beszélgethetsz! Angol nyelvű hangparancsokkal - és helyes kiejtéssel - tudod mozgásra, vagy éppen válaszra bírni Alphát. Meg is kell értened azonban amit mondd, így az angol nyelv tanulása játék közben igen könnyen megy! Szerethető és még hasznos kis! Ha szeretnéd, társalog veled megadott témákban, vagy önállóan mesél is. Képes lejátszani a kedvenc dalodat, és akár táncol veled. Családi bulihangulatot varázsol. Beszélgethetsz vele, vagy ha unatkozol és egyedül érzed magad, sőt történeteket is mesél! Hangerejét szabályozhatod és mindenkori állapotát (pl. töltöttség) is ellenőrizheted.

  Applikációs vezérlés

  Koreografáld meg saját táncodat és tanítsd meg az Alpha 1 EBOT-nak. Tervezz neki mozdulatokat vagy akár hosszabb mozdulatsorokat. A programozáshoz nem kell kódokat böngészned, a könnyen átlátható grafikus, ún. blokk alapú programozással csak a logikádra van szükséged, hogy a mozdulatokat akaratod szerint hajtsa végre. A közeljövőben megjelenő, opcionálisan megrendelhető érzékelők is segíthetnek abban, hogy amit megtervezel, könnyen és gördülékenyen működhessen. A beépített infravörös távolságérzékelőn és giroszkópon kívül rendelhető majd még páratartalom-, hőmérséklet-, fény- és színérzékelő is.

  TESTRE SZABHATÓ TARTALOM

  Még természetesebb hatás

  Az Alpha 1 EBOT-ba épített 3 tengelyes giroszkópnak köszönhetően, a robot az elesést követően képes magától is felállni, ráadásul az alapértelmezett infravörös távolságérzékelőjének köszönhetően az Alpha 1 EBOT mozgás közben az akadályoknak sem megy neki! A mellkasán található - zárt - kiegészítő panelbe további érzékelők helyezhetőek el. Tanítsa a jövőre gyermekét és fedezze fel a számos új lehetőséget amit az Alpha 1 E robot nyújt!

  CSOPORTOS IRÁNYÍTHATÓSÁG

  Induljon a show!

  A robotok összehangolt mozgatása napjaink egyik kiemelt technikai feladata, amely széleskörű figyelmet kap. Az Alpha 1 EBOT lehetőséget ad rá, hogy akár 100 társával együtt mutasson be összehangolt bemutatót, táncot vagy más csoportos előadást, hanggal együtt. A külön megrendelhető transmitter segítségével késedelem és eltérések nélkül tudja végrehajtani a kapott utasításokat, miközben a hangot is képes szinkronban tartani. A robotok által bemutatott központi vezérlésű közös előadás komoly figyelemfelkeltő erővel bír. Egy ilyen show-elem bármely nagyvállalati esemény fénypontja lehet!


  ALPHA
  AZ OKTATÁSBAN

  home_smart_video_A1E

  AZ ALPHA 1E JELLEMZŐI  MŰSZAKI ADATOK