Szervíz, Gy.I.K., hibajegy rendszer

Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben az általunk forgalmazott eszközével hibát tapasztal, illetve technikai segítségre szorul, a következőket teheti:

 

A, Ki keresheti weboldalunkon a termék adatlapokon található Gy.I.K.-eket (Gyakran Ismételt Kérdéseket). Bízunk benne, hogy problémájára a kérdések közt megoldást talál!

B, Amennyiben az érintett termék Gy.I.K. oldalán leírtak közt nem találja a problémával kapcsolatos információkat, megírhatja tapasztalatait az info@mzxrobotics.com címünkre. Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!

C, Egy egyszerű regisztrációs folyamat után hozzáfér a "Profil" oldalon található hibajegyekhez. Ide rögzítheti teljes részletességgel az Ön és eszközének adatait, az észlelt hibajelenségeket, illetve felteheti kérdéseit is. A rögzített hibajegyhez egy ticket számot kap, valamint nyomon követheti az ügyintézés folyamatát. A szervizelés egyes lépéseiről e-mail formájában kap értesítést. Amennyiben szükséges, további egyeztetésekhez a megadott adatok alapján tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

 

Mi azt javasoljuk, hogy mindenképpen ellenőrizze az adott termék Gy.I.K. oldalát és amennyiben nem talál megoldást a problémájára, regisztráció után rögzítsen egy hibajegyet! 

A "Kapcsolat" oldalon található elérhetőségeinken keresztül tud elérni minket.

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

- MZX Robotics Team