Kollaboratív robotkarok


DOBOT Magician Pro (MG400)
A Magician Pro, más néven az MG400-as robot kar egy igazán könnyű, kompakt, mégis professzionális teljesítményt nyújtó asztali robot kar oktatási és könnyű gyártási célokra. A Magician Pro az elődeihez hasonlóan kiegészíthető különböző végszerszámokkal, így a lehetőségek változatlanok maradnak, míg a felhasznált asztali felület felszabadul.
Korosztály
12+

DOBOT CR Kollaboratív Robot Széria
A világ legbiztonságosabb és legrugalmasabb ipari kobotjai.

DOBOT CR3/CR3S Kollaboratív robotkar
A Dobot CR3 a CR sorozat legkisebb méretű tagja, mely kis méretű gyártási folyamatokra, és oktatási célokra is kiváló megoldást nyújt. Magas minőségű, ipari felhasználásra tervezett robotkar.
Korosztály
12+

DOBOT CR5/CR5S Kollaboratív robotkar
A Dobot CR5 a CR sorozat közepes méretű tagja, mely közepes méretű gyártási folyamatokra, és oktatási célokra is kiváló megoldást nyújt. Magas minőségű, ipari felhasználásra tervezett robotkar.

DOBOT CR10/CR10S Kollaboratív robotkar
A Dobot CR10 a CR sorozat nagyobb méretű tagja, mely nagy méretű gyártási folyamatokra, és oktatási célokra is kiváló megoldást nyújt. Magas minőségű, ipari felhasználásra tervezett robotkar.

DOBOT CR16 Kollaboratív robotkar
A Dobot CR16 a CR sorozat nagyobb méretű tagja, mely nagy méretű gyártási folyamatokra, és oktatási célokra is kiváló megoldást nyújt. Magas minőségű, ipari felhasználásra tervezett robotkar.

DOBOT CR7 Kollaboratív robotkar
A Dobot CR7 a CR sorozat közepes méretű tagja, mely közepes méretű gyártási folyamatokra, és oktatási célokra is kiváló megoldást nyújt. Magas minőségű, ipari felhasználásra tervezett robotkar.

DOBOT CR12 Kollaboratív robotkar
A Dobot CR12 a CR sorozat nagyobb méretű tagja, mely nagy méretű gyártási folyamatokra, és oktatási célokra is kiváló megoldást nyújt. Magas minőségű, ipari felhasználásra tervezett robotkar.