Asztali robotkarok


DOBOT Magician Basic
A Dobot Magician Basic egy rendkívül precíz, többszörös díjnyertes robotkar. A végszerszámok könnyű cseréjével képes 3D nyomtatásra, tárgyak megfogására, mozgatására, vagy az író fej által írásra, rajzolásra is. Számos programnyelven programozható, de a Blokk alapú programozásnak köszönhetően rendkívül hasznos oktatási fejlesztő eszköz, iskolák, szakképzés, de akár posztgraduális mérnöki tanfolyamok szintjén is, gyártási műveletek szimulációjára.
Korosztály
12+

DOBOT Magician Lite
A Dobot Magician Lite a tökéletes Scratch platform diákok, tanárok és oktatók számára. A cserélhető tapadó korongos, soft gripper és toll fogó végszerszámoknak köszönhetően akár írásra és rajzolásra is programozhat. Egy hordozhatóbb oktatási eszköz iskolák, képzések számára és posztgraduális mérnöki tanulmányok gyakorlására. A kar számos kiegészítő szettekkel egészíthető ki, egyszerűbbé téve a programozási tudás megszerzését és a kreativitás kifejezését.
Korosztály
12+

DOBOT Magician Edu
A Dobot Magician Edu egy rendkívül precíz, többszörös díjnyertes robotkar. A végszerszámok könnyű cseréjével képes 3D nyomtatásra, tárgyak megfogására, mozgatására, vagy az író fej által írásra, rajzolásra is. Számos programnyelven programozható, de a Blokk alapú programozásnak köszönhetően rendkívül hasznos oktatási fejlesztő eszköz, iskolák, szakképzés, de akár posztgraduális mérnöki tanfolyamok szintjén is, gyártási műveletek szimulációjára.
Korosztály
+12