Humanoid robotok


UBTECH Alpha 1E (Kifutott)
Az angol nyelvű hangparancsokkal is vezérelhető robot amellett, hogy kitűnő STEM képzési eszköz, nyelvtanulásra, gyakorlásra is alkalmas. Beépített giroszkópja révén képes felállni, ha elesne, de infravörös távolságérzékelője segítségével eleve képes reagálni az akadályokra. Kiváló eszköz a robotika alapjainak megismerésére, a működés, működtetés és a programozás alapjainak megértésére, mindezt játszva.
Korosztály
8+

UBTECH Alpha MINI
Az Alpha MINI egy ideális oktató eszköz akár óvodáktól egészen professzionális AI oktatáshoz. A MINI intelligenciájának és funkciókban gazdag hardverének kombinációja olyan AI képességeket nyújt, mint például hallás, megértés, látás, felismerés, mozgás, felfogás, kifejezés vagy tanulás. Ezek bármely felhasználási terület központi fontosságú részévé válnak.
Korosztály
8+

UBTECH Yanshee
A Yanshee az ideális oktatási robot, mely egy nyílt forráskódú felületet biztosít oktatók és diákok számára, hogy együtt tanulhassanak, kísérletezhessenek, robotikai kutatásokban vehessenek részt és a diákok felkészülhessenek a robotikai karrierre.
Korosztály
12+