JIMUGO robotok


UBTECH JIMUGO Mocool
A JIMUGO robot a fejlesztő játékok új generációja. A gyerekek a hagyományos építő játékok előnyei mellett a programozás és a robotika világát is megismerhetik saját fantáziájuk és ügyességük segítségével. A JIMUGO robot 8 éves kortól bárkinek ideális választás. A JIMUGO Robot Mocool készletével motorkerékpár robotot építhetsz meg. Az ingyenesen letölthető JIMUGO applikációban háromdimenziós lépésenkénti segítséggel block alapon programozhatsz. A készletben 500+ egymással összeilleszthető elemet találsz, így az előre megtervezett karakteren túl saját ötleteid szerint szinte bármit megépíthetsz. A készülék 8db AAA elemmel működik, mely nem része a csomagnak.
Korosztály
8+

UBTECH JIMUGO Super Carrier
A JIMUGO robot a fejlesztő játékok új generációja. A gyerekek a hagyományos építő játékok előnyei mellett a programozás és a robotika világát is megismerhetik saját fantáziájuk és ügyességük segítségével. A JIMUGO robot 8 éves kortól bárkinek ideális választás. A JIMUGO Robot Super Carrier készletével teherautó robotot építhetsz meg. Az ingyenesen letölthető JIMUGO applikációban háromdimenziós lépésenkénti segítséggel block alapon programozhatsz. A készletben 630+ egymással összeilleszthető elemet találsz, így az előre megtervezett karakteren túl saját ötleteid szerint szinte bármit megépíthetsz. A készülék 8db AAA elemmel működik, mely nem része a csomagnak.
Korosztály
8+

UBTECH JIMUGO Fire Blazer
A JIMUGO robot a fejlesztő játékok új generációja. A gyerekek a hagyományos építő játékok előnyei mellett a programozás és a robotika világát is megismerhetik saját fantáziájuk és ügyességük segítségével. A JIMUGO robot 8 éves kortól bárkinek ideális választás. A JIMUGO Robot Fire Blazer készletével tűzoltóautó robotot építhetsz meg. Az ingyenesen letölthető JIMUGO applikációban háromdimenziós lépésenkénti segítséggel block alapon programozhatsz. A készletben 950+ egymással összeilleszthető elemet találsz, így az előre megtervezett karakteren túl saját ötleteid szerint szinte bármit megépíthetsz. A készülék 8db AAA elemmel működik, mely nem része a csomagnak.
Korosztály
8+