JIMU robotok


UBTECH JIMU ScoreBot Kit (Kifutott)
A JIMU ScoreBot Kit készlet a JIMU család focistája. ScoreBot megépítéséhez 261 egymással összeilleszthető elem van a dobozban, melyekből saját elképzeléseid szerint is építhetsz. A JIMU ScoreBot Kit egy fantasztikus fejlesztő játék, mely szórakoztató használatot ígér és egy ingyenes okostelefonos applikációval segíti a STEM tanulást.
Korosztály
8+

UBTECH JIMU AstroBot Kit (Kifutott)
A JIMU AstroBot robotépítő kit az egyik legfejlettebb összeállítás a JIMU családon belül. Három eltérő karakterű és képességű robot állítható össze a gyári leírás alapján: Astron, Rover és AstroBot, de természetesen a megépíthető dolgoknak csak a képzelet szab határt. A JIMU AstroBot készlet fantasztikus fejlesztő játék és remek szórakozás. A megépített robotok egy telefonra telepíthető ingyenes appon keresztül irányíthatóak, mely a fejlett STEM applikációs programozáson alapul.
Korosztály
8+

UBTECH JIMU TankBot Kit (Kifutott)
A JIMU TankBot programozható robot kit a fejlesztő játékok új generációját képviseli. A gyerekek a hagyományos építő játékok előnyei mellett a programozás és a robotika világát is megismerhetik saját fantáziájuk és ügyességük segítségével. A kit lehetőséget nyújt saját, egyedi robotok megépítésére is.
Korosztály
8+

UBTECH JIMU BuzzBot & MuttBot Kit (Kifutott)
A JIMU BuzzBot & MuttBot Kit készletben 264 egymással összeilleszthető elemet találsz, melyekből összeállíthatod BuzzBot-ot vagy MuttBot-ot, de az előre megtervezett karakteren túl saját ötleteid szerint szinte bármit megépíthetsz. A BuzzBot & MuttBot szerethető robotjaival még több szórakozással bővül a JIMU robotrendszer. Az folyamatos tánc és játék mellett az applikáció intuitív programozó funkciójával további műveletek végtelen sorát tervezheted meg.
Korosztály
8+

UBTECH JIMU TrackBot Kit (Kifutott)
A JIMU TrackBot Kit készletben 357 egymással összeilleszthető elemet találsz, melyekből összeállíthatod GrabberBot-ot vagy DiggerBot-ot, de az előre megtervezett karakteren túl saját ötleteid szerint szinte bármit megépíthetsz. A TrackBots nagysebességű motorokat és infravörös szenzort ad hozzá a sokoldalú JIMU robotrendszerhez. Az akadályok kikerülése és elmozdítása mellett az applikáció intuitív programozó funkciójával további műveletek végtelen sorát tervezheted meg.
Korosztály
8+

UBTECH JIMU TruckBot Kit (Kifutott)
A JIMU TruckBot Kit készletben 410 egymással összeilleszthető elemet találsz, melyekből összeállíthatod DozerBot-ot vagy GravelBot-ot, de az előre megtervezett karakteren túl saját ötleteid szerint szinte bármit megépíthetsz. A TruckBots új funkciói még több szórakozást visznek a JIMU robotrendszerbe. Az akadályok kikerülése, tárgyak emelése és szállítása mellett az applikáció intuitív programozó funkciójával további műveletek végtelen sorát tervezheted meg.
Korosztály
8+

UBTECH JIMU WarriorBot Kit (Kifutott)
A JIMU WarriorBot Kit készlet a JIMU család eddigi legharciasabb tagja. Tizenkettő különböző WarriorBot megépítéséhez elegendő, egymással összeilleszthető elem van a dobozban, melyekből saját ötleteid szerint is szinte bármit megépíthetsz. A JIMU WarriorBot Kit egy fantasztikus fejlesztő játék, mely szórakoztató használatot ígér és egy ingyenes okostelefonos applikációval segíti a STEM tanulást.
Korosztály
8+